• Τηλ. 210 8328966
  • Email info@tentesbilo.gr

Αλλαγή πανιού Τέντας.

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή του πανιού της τέντας σε λογικές τιμές.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους επισκευή όλων των συστημάτων σκίασης στα μεταλλικά μέρη και στα υφάσματα τους. Ερχόμαστε στον χώρο σας αποξηλώνουμε τις παλαιές τέντες( στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητο), στις οποίες συνήθως ξηλώνονται οι ραφές λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή παλαιότητος. Στην συνέχεια (στο χώρο μας) πλένονται και γαζώνονται όλες οι ραφές εξ΄αρχής και έπειτα γίνεται επανατοποθέτηση τους.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επιπλέον και το γενικό service στα μεταλλικά μέρη και στους μηχανισμούς, αλλάζοντας όλα τα πλαστικά μέρη που εχουν φθαρεί. Οι κλωστές που χρησιμοποιούμε είναι τετράκλωνες πολυεστερικές.

 

Είμαστε εξειδικευμένοι κατασκευαστές στα συστήματα τεντών σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Είμαστε υπεύθυνοι για την κατασκευή και την τοποθέτηση και δίνουμε λύσεις σκίασης και διακόσμησης για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε στο χώρο της τέντας 20 χρόνια και πάντα υπηρετούμε με σεβασμό τις ανάγκες των πελατών μας.

Το έμπειρο προσωπικό και ο πλήρως καταρτισμένος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε άριστες και ποιοτικές τέντες οι οποίες μας έχουν καταξιώσει σε όλη την πορεία μας.

Με την σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, που χαρακτηρίζει το επιτυχημένο παρελθόν της, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει την διαρκή στήριξη των πελατών της στο μέλλον.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Στρ. Καλλάρη 42, Κάτω Πατήσια, Αθήνα, ΤΚ:111 45

Τηλέφωνο/Φαξ: 210 83 28 966

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: tentesbilo.gr

Social Media

NEWSLETTER

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER!