• Τηλ. 210 8328966
  • Email info@tentesbilo.gr

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΡΑ

Τέντες, τέντες με μπάρες. Η εταιρεία μας κατασκευάζει τέντες με μπάρα.

Τέντες με μπάρα, το σύστημα είναι παρόμοιο με τις τέντες με βραχίονες με υψηλότερη αισθητική και αξιοπιστία είναι ένα σύστημα το οποίο στηρίζεται σε μεταλλική μπάρα, παρέχοντας μας την δυνατότητα να στηριχτούμε σε οποιοδήποτε σημείο θέλουμε, όταν έχουμε δύσκολες συνθήκες τοποθέτησης. Το σύστημα είναι απο αλουμίνιο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή στο χρώμα της επιλογής σας.

Είμαστε εξειδικευμένοι κατασκευαστές στα συστήματα τεντών σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Είμαστε υπεύθυνοι για την κατασκευή και την τοποθέτηση και δίνουμε λύσεις σκίασης και διακόσμησης για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε στο χώρο της τέντας 20 χρόνια και πάντα υπηρετούμε με σεβασμό τις ανάγκες των πελατών μας.

Το έμπειρο προσωπικό και ο πλήρως καταρτισμένος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε άριστες και ποιοτικές τέντες οι οποίες μας έχουν καταξιώσει σε όλη την πορεία μας.

Με την σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, που χαρακτηρίζει το επιτυχημένο παρελθόν της, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει την διαρκή στήριξη των πελατών της στο μέλλον.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 210 83 28 966 / 693 25 65 975

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Στρ. Καλλάρη 42, Κάτω Πατήσια, Αθήνα, ΤΚ:111 45

Τηλέφωνο/Φαξ: 210 83 28 966

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: tentesbilo.gr

Social Media

NEWSLETTER

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER!