• Τηλ. 210 8328966
  • Email info@tentesbilo.gr

ΤΕΝΤΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Τέντες, τέντες με βραχίονες. Η εταιρεία μας κατασκευάζει τέντες με βραχίονες.

Οι τέντες με βραχίονες χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια στην αγορά, συνδυάζουν την εμφάνιση την λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα στις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συνεργαστούν με οποιοδήποτε αυτοματισμό για την ευκολία του χρήστη π.χ.ηλεκτρικά μοτέρ, τηλεχειριστήρια, ανεμούρια, χρονοδιακόπτες, αντικραδασμικά κ.α.
Οι σπαστοί βραχίονες αναλόγως την κατασκευή τους χωρίζονται σε ελαφριού, βαρέως και υπερβαρέως τύπου. Το σύστημα είναι από αλουμίνιο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή στο χρώμα της επιλογής σας και είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις για σκίαση.
Το μεγάλο προσόν του συστήματος είναι οτι όταν είναι κλειστή η τέντα αφήνει ελεύθερη όλη την θέα στον χώρο σας.

Είμαστε εξειδικευμένοι κατασκευαστές στα συστήματα τεντών σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Είμαστε υπεύθυνοι για την κατασκευή και την τοποθέτηση και δίνουμε λύσεις σκίασης και διακόσμησης για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε στο χώρο της τέντας 20 χρόνια και πάντα υπηρετούμε με σεβασμό τις ανάγκες των πελατών μας.

Το έμπειρο προσωπικό και ο πλήρως καταρτισμένος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε άριστες και ποιοτικές τέντες οι οποίες μας έχουν καταξιώσει σε όλη την πορεία μας.

Με την σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, που χαρακτηρίζει το επιτυχημένο παρελθόν της, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει την διαρκή στήριξη των πελατών της στο μέλλον.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 210 83 28 966 / 693 25 65 975

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Στρ. Καλλάρη 42, Κάτω Πατήσια, Αθήνα, ΤΚ:111 45

Τηλέφωνο/Φαξ: 210 83 28 966

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: tentesbilo.gr

Social Media

NEWSLETTER

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER!