• Τηλ. 210 8328966
  • Email info@tentesbilo.gr

ΠΕΡΓΚΟΤΕΝΤΕΣ

Περγκοτέντες. Η εταιρεία μας εξιδικεύεται και στην κατασκευή μεταλλικής ή αλουμινένιας
πέργκολας με τεντόπανο.


Η περγκοτέντα είναι αυτό που λέει το όνομά της αλλά έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια μεγάλη, σταθερή κατασκευή από ξύλο, ατσάλι ή αλουμίνιο σε εξωτερικό χώρο που μπορεί να καλύπτει έκταση μέχρι κι εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων. Πάνω στο σκελετό προσαρμόζεται ένα ανοιγοκλειόμενο σύστημα σκίασης το οποίο μπορεί να αφορά σε ύφασμα, συνθετικό ή πολυκαρβονικό υλικό.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο χώρος κάτω από την περγκοτέντα είναι ολόκληρη η επιχείρηση, ο χώρος όπου εξυπηρετούνται οι πελάτες της. Αυτό ισχύει για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τις περισσότερες ημέρες του υπόλοιπου χρόνου.

Ουζερί, καφενεία, εστιατόρια, cafe, restaurant, ταβέρνες και ψαροταβέρνες, all day bars, ξενοδοχεία και κάθε είδους επιχειρήσεις υπαίθριας εστίασης, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας έχουν λόγο ύπαρξης γιατί προσφέρουν σκίαση στους πελάτες τους χωρίς να τους περιορίζουν κι εξασφαλίζοντάς τους επαφή με το περιβάλλον.

Να μιλήσουμε επαγγελματικά ;!

Η περγκοτέντα έχει μόνο πλεονεκτήματα, τόσα που δείχνει να είναι η μοναδική επιλογή. Ειδικά αν πρέπει να καλύψετε δεκάδες ή και εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα.

Το έμπειρο προσωπικό και ο πλήρως καταρτισμένος εξοπλισμός μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε άριστες και ποιοτικές τέντες οι οποίες μας έχουν καταξιώσει σε όλη την πορεία μας.

Με την σοβαρότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, που χαρακτηρίζει το επιτυχημένο παρελθόν της, η εταιρεία μας εγγυάται και εξασφαλίζει την διαρκή στήριξη των πελατών της στο μέλλον.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 210 83 28 966 / 693 25 65 975

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Στρ. Καλλάρη 42, Κάτω Πατήσια, Αθήνα, ΤΚ:111 45

Τηλέφωνο/Φαξ: 210 83 28 966

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: tentesbilo.gr

Social Media

NEWSLETTER

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ NEWSLETTER!